Online Σεμινάριο Βιοσυντονισμού

Home / Online Σεμινάριο Βιοσυντονισμού

Ο βιοσυντονισμός είναι μη παρεμβατική μέθοδος ενεργειακής αξιολόγησης και ρύθμισης που μπορείτε να εφαρμόσετε ανεξάρτητα ή και παράλληλα με τη δραστηριότητά σας

Ο Βιοσυντονισμός ως μέθοδος ενεργειακής αξιολόγησης και θεραπείας

Η μέθοδος βιοσυντονισμού αντιπροσωπεύει μια σημαντική ανακάλυψη της σύγχρονης επιστήμης, και ίσως την πιο σημαντική στην ιστορία της αξιολόγησης και ενεργειακής παρέμβασης. Συνδυαζόμενη με την ανάμνηση και με τις γνώσεις ανατομίας, φυσιολογίας και παθολογίας, είναι ανεκτίμητη στην κλινική αξιολόγηση και στη θεραπεία.

Εφαρμόζεται επιτυχώς εδώ και 40 χρόνια από θεραπευτές της ολιστικής προσέγγισης παγκοσμίως. Υπάρχει πολυπληθής θετική τεκμηρίωση των περιστατικών που αφορούν σε διάφορες ενδείξεις, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων – των αλλεργιών και δυσανεξιών, ψυχοσωματικών ασθενειών, παρασιτικών μολύνσεων, αυτοάνοσων παθήσεων και ρευματοειδή παθολογιών. Οι επιστήμονες έχουν δώσει περισσότερη προσοχή στις πρακτικές του βιοσυντονισμού τα τελευταία 20 χρόνια. Αρκετές ομάδες εργασίας έχουν διεξάγει κλινικές μελέτες σε ανθρώπους, ζώα και φυτά με στόχο την επιβεβαίωση αποτελεσματικότητας της μεθόδου.

Ο βιοσυντονισμός ως μέθοδος αξιολόγησης και θεραπείας ξεπερνάει τα όρια της κάθε συμβατικής, εναλλακτικής και ολιστικής ιατρικής προσέγγισης γιατί απλούστατα ανοίγει τα δεδομένα όρια βασισμένα στην ύλη (ανατομία, φυσιολογία και βιοχημεία του σώματος) και προσθέτει την ενέργεια ως αναπόσπαστο μέρος της ύλης και αρχή της δημιουργίας της.

Η Μέθοδος EXPRESS

Η εκπαίδευση στη Μέθοδο EXPRESS διεξάγεται με την συσκευή Olvia Nova.

Το μηχάνημα λαμβάνει την πληροφορία η οποία μέσω ηλεκτρόδιου φτάνει στη συσκευή και επιστρέφει στον ασθενή πληροφοριακά ενισχυμένη.

Κατά τη διαδικασία της αξιολόγησης καταγράφονται παθολογικές δονήσεις των διαφόρων οργανικών συστημάτων, μεμονωμένων οργάνων και ιστών. Υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης και ανασκόπησης της λειτουργικής εξέτασης οποιαδήποτε στιγμή και επίσης δυνατότητα αποθήκευσης και εκτύπωσης της αναφοράς των αποτελεσμάτων της εξέτασης.

Κατά τη διαδικασία της ενεργειακής ρύθμισης η συσκευή καταστέλλει την ένταση των παθολογικών και ενδυναμώνει την ένταση των φυσιολογικών (υγειών) δονήσεων . Ο σκοπός της θεραπείας αυτής είναι η εξουδετέρωση των παθολογικών διακυμάνσεων του ασθενούς, η ενεργοποίηση της ανοσοποιητικής δύναμης του σώματος και η διευκόλυνση της αυθοθεραπείας. Σε αυτή τη μέθοδο δεν χρησιμοποιείται οποιαδήποτε πρόσθετη πηγή ενέργειας (χαμηλής έντασης, υπέρηχος, λέιζερ κ.λπ.) παρά μόνο η φυσιολογικές διακυμάνσεις οργανισμού του ασθενούς.

Πρόγραμμα εκπαίδευσης Μεθόδου Express

Επίπεδο Basic

– Θεωρία, αρχές και μέθοδος βιοσυντονισμού στην ενεργειακή αξιολόγηση και ρύθμιση οργανισμού
– Εκπαίδευση στην ενεργειακή αξιολόγηση με την μέθοδο EXPRESS.
– Εκπαίδευση στην εφαρμογή της ενδογενούς και εξωγενούς ενεργειακής επίδρασης.

Επίπεδο Advanced

– Διεξαγωγή συνεδρίας
– Αξιολόγηση αποτελεσμάτων και η ερμηνεία των δεικτών
– Κανόνες δημιουργίας και διεξαγωγή προγράμματος ενεργειακής ρύθμισης
– Ερμηνεία των αποτελεσμάτων τμηματικής διάγνωσης, σπονδυλικής στήλης και αύρας
– Έλεγχος συμβατότητας φυτικών σκευασμάτων, ομοιοπαθητικών και αλλοπαθητικών φαρμάκων

Η Μέθοδος Voll

Η ήλεκτρο-ανίχνευση με τη μέθοδο Voll έχει τη δυνατότητα εκτίμησης του βαθμού ισορροπίας στο ταλαντευόμενο κύκλωμα που σχηματίζεται από διάφορους ιστούς και όργανα. Η τιμές του σταθερού κυκλώματος ή της τάσης ρεύματος που χρησιμοποιούνται σε συσκευή αξιολόγησης ροής στους μεσημβρινούς ή στα βιολογικά ενεργά σημεία, δεν υπερβαίνουν την τιμή των φυσιολογικών σημάτων του ανθρώπινου σώματος. Η μέθοδος ηλεκτρομαγνητικής αξιολόγησης και ρύθμισης Voll πρέπει να γίνει αποδεχθεί από τους θεραπευτές, όχι ως αντικατάσταση, αλλά ως συμπλήρωμα της κλινικής παρέμβασης στον τομέα της αξιολόγησης και θεραπείας. Η θεμελιώδης διαφορά της μεθόδου σε σχέση με άλλες μεθόδους ήλεκτρο-ανίχνευσης είναι η πρωτότυπη, ειδικά σχεδιασμένη τεχνική πίεσης ενεργού ηλεκτροδίου στα βιολογικά ενεργά σημεία και ιδιαίτερη συσκευή ανίχνευσης. Ο R.Voll ανακάλυψε και περιέγραψε δεκάδες νέων ειδικών σημείων αξιολόγησης που βρίσκονται πάνω στους 12 μεσημβρινούς της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής και 8 συμπληρωματικούς μεσημβρινούς τους οποίους περιγράφει ο ίδιος.

Η αξιολόγηση με τη μέθοδο Voll είναι υψηλής ακρίβειας και μπορεί να ανιχνεύσει και την παραμικρή λειτουργική απόκλιση από τα φυσιολογικά επίπεδα, οπότε είναι σε θέση να προσδιορίζει την ύπαρξη της παθολογίας πολύ πριν την εκδήλωση των κλινικών συμπτωμάτων.
Επιπλέον, με τον έλεγχο σκευασμάτων, υπάρχει δυνατότητα σύστασης ή προσδιορισμού του ομοιοπαθητικού σκευάσματος το οποίο όχι μόνο δεν πρόκειται να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις και παρενέργειες, αλλά θα έχει τη μέγιστη θεραπευτική επίδραση στον εξεταζόμενο.

Η μέθοδος NOVA EXPRESS ανιχνεύει:

• την αποτελεσματικότητα της επίδρασης των φαρμάκων, συμπληρωμάτων διατροφής, κάθε είδους σκευασμάτων, κρυστάλλων, κοσμημάτων και τροφών στον οργανισμό του εξεταζόμενου.

• την κατάσταση των 7 ενεργειακών κέντρων (τσάκρα)

• την κατάσταση της αύρας (ψυχοσυναισθηματική δύναμη και την κατάσταση προστασίας, άμυνας, και δυνατότητας αυτοθεραπείας του οργανισμού)

• δίνει την πληροφορία σε ποσοστά για την ενέργεια του κάθε οργανικού συστήματος και του κάθε οργάνου ξεχωριστά, όπως και την πρόγνωση της παρά πέρα πορείας της παθολογίας (κυκλοφορικό, αναπνευστικό, ουρογεννητικό, νευρολογικό, ενδοκρινολογικό, πεπτικό, ανοσοποιητικό σύστημα, κατάσταση της σπονδυλικής στήλης, ακοής και όρασης)

• μετράει το αλκαλικό – όξινο περιβάλλον του οργανισμού

• δίνει πληροφορίες για το αλλεργικό ιστορικό, συμβατές και μη συμβατές τροφές και τη ζωδιακή διατροφή

• ενδείξεις πιθανών δυσλειτουργιών σε ανάπτυξη, αντοχή σε επιβλαβείς παράγοντες από το εξωτερικό περιβάλλον

• κατάσταση του αυτόνομου νευρικού συστήματος

• αιτιολογικός παράγοντας – παρουσία μικροοργανισμών (έλμινθες, πρωτόζωα, μύκητες, βακτήρια και ιοί) σε ποσοστά

• διαχωρίζει την χρόνια και την οξεία παθολογία

• δίνει πληροφορία για την έλλειψη βιταμινών και ιχνοστοιχείων

 

Επίσης:

– έχει την δυνατότητα να εφαρμόσει αυτόματο πρόγραμμα θεραπείας το οποίο προκύπτει από τα αποτελέσματα της διάγνωσης
– εφαρμόσει συγχρονισμό και εναρμόνιση τον συχνοτήτων του οργανισμού
– εφαρμόσει πρόγραμμα χειροκίνητης θεραπείας όπου ο θεραπευτής κάνει την επιλογή των μεσημβρινών στους οποίους θα επιδράσει
– η ενδογενή θεραπεία βιοσυντονισμού μπορεί να εφαρμόζεται όσο για την θεραπεία, τόσο και για την πρόληψη.

Ως αποτέλεσμα θεραπείας εγκαθίσταται δυναμική ισορροπία της υγείας και της άμυνας του οργανισμού.

 

Το λογισμικό της συσκευής είναι αυτόματο, κατανοητό και εύκολο, απαιτεί της βασικές γνώσεις χειρισμού υπολογιστών και είναι μεταφρασμένο από την εταιρεία μας στην Ελληνική γλώσσα.

– έχει την δυνατότητα να εφαρμόσει αυτόματο πρόγραμμα θεραπείας το οποίο προκύπτει από τα αποτελέσματα της διάγνωσης
– εφαρμόσει συγχρονισμό και εναρμόνιση τον συχνοτήτων του οργανισμού
– εφαρμόσει πρόγραμμα χειροκίνητης θεραπείας όπου ο θεραπευτής κάνει την επιλογή των μεσημβρινών στους οποίους θα επιδράσει
– η ενδογενή θεραπεία βιοσυντονισμού μπορεί να εφαρμόζεται όσο για την θεραπεία, τόσο και για την πρόληψη.

Ως αποτέλεσμα θεραπείας εγκαθίσταται δυναμική ισορροπία της υγείας και της άμυνας του οργανισμού.

Dr. Elena Pashchenko MD MSc

Επιστημονικός συνεργάτης Τμήματος Μικροβιολογίας του Ινστιτούτου Παραδοσιακής Ιατρικής, Κίεβο.

Γενική ιατρός, με εξειδίκευση στη ενεργό - πληροφοριακή ιατρική, Θεραπεία και αξιολόγηση μέσω βιοσυντονισμού (Πτυχίο ερευνητικού κέντρου Imedis), μεταπτυχιακό - Παρασιτολογία με βάσεις της ιολογίας, μεταπτυχιακό κλασικής ομοιοπαθητικής, μεταπτυχιακό ανοσολογίας.

Φωτογραφίες από προηγούμενα Σεμινάρια Βιοσυντονισμού

Heading

Υποχρεώσεις και δικαιώματα του διοργανωτή

Ο διοργανωτής υποχρεούται να επιστρέψει την προκαταβολή:

  •  Σε περίπτωση ακύρωσης του σεμιναρίου από την πλευρά του διοργανωτή.
  • Σε περίπτωση αλλαγής ημερομηνίας και εφόσον ο καταθέτων τη προκαταβολή δεν επιθυμεί να παρακολουθήσει το σεμινάριο στις ημερομηνίες που άλλαξαν.

Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα

  • Να μην επιστρέψει την προκαταβολή εάν ο καταθέτων την προκαταβολή ακυρώσει τη συμμετοχή του.
  • Να αλλάξει την ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου.
Please wait...

Subscribe to our newsletter

Για να λαμβάνετε πρώτοι όλα τα νέα και τις προσφορές μας