fbpx

NEOGEN BIOMEDIS

Original price was: 725,00€.Current price is: 700,00€.

ΤΟ NEOGEN

Το NEOGEN είναι μια νέα
εξέλιξη στον τομέα της
θεραπείας που βασίζεται στις
αρχές της ενδογενούς διόρθωσης
του βιοσυντονισμού του σώματος
με βιολογικά ενεργή σύνδεση.

Το NEOGEN εφαρμόζει 2 μοναδικές
μεθόδους ηλεκτρομαγνητικής και
ακουστικής.

3 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: BIONEOG-03 Κατηγορία:
Share your love

ΠΩΣ ΣΑΣ ΒΟΗΘΕΙ
ΤΟ NEOGEN ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Διατηρεί συνεχώς τη φυσιολογική ομοιόσταση και ανοσία.

Δίνει τροφή στο σώμα – στην εξωτερική ενέργεια και στα φυσιολογικά αποθέματα.

Παρέχει ανάπλαση – αποκατάσταση της κυτταρικής ακεραιότητας και εκκινεί διαδικασίες αναζωογόνησης.

Διευκολύνει την πορεία οποιασδήποτε ασθένειας και επιταχύνει την ανάρρωση.

Επαναφέρει τις λειτουργίες όλων των συστημάτων και οργάνων

Αποκαθιστά την υψηλότερη νευρική δραστηριότητα, τη μνήμη, τις διαδικασίες σκέψης, τη συναισθηματική και ψυχική κατάσταση.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ NEOGEN ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΗΛΙΚΙΑ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ NEOGEN
1.Ηλεκτρομαγνητική ανάδραση – E.M. feedback

Το NEOGEN στέλνει ένα υπερευρυγώνιο ηλεκτρομαγνητικό σήμα στο σώμα. Το σήμα διέρχεται και αντανακλάται σε στρώματα από όλα τα συστήματα και όργανα – δέρμα, μύες, οστά, εγκεφαλονωτιαίο υγρό, εσωτερικά όργανα και τον εγκεφαλικό φλοιό. Το ανακλώμενο σήμα λαμβάνεται από έναν ειδικό δέκτη και διακρίνονται αποδιαμορφωμένοι, φυσιολογικοί ρυθμοί. Έτσι, η συσκευή «ακούει» όλες τις φυσιολογικές διεργασίες στο σώμα – πώς τα ερυθρά αιμοσφαίρια κινούνται μέσω της κυκλοφορίας του αίματος, πώς χτυπά η καρδιά, πώς ρέει το αίμα, ακούει την αναπνοή σας, το έργο των νευρώνων, κυριολεκτικά όλα όσα συμβαίνουν μέσα στο σώμα σας. Το αποδιαμορφωμένο επεξεργασμένο σήμα ενισχύεται και τροφοδοτείται πίσω στο σώμα. Το κύκλωμα βιοανάδρασης κλείνει. Οι μηχανισμοί της χημειοταξίας ενεργοποιούνται και οι βιοχημικές διεργασίες της κυτταρικής εργασίας κανονικοποιούνται. Αναπτύσσονται φυσιολογικές και βιοχημικές αντιδράσεις που είναι αντίθετες από αυτές που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια του στρες.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ NEOGEN
2.Ηχητική ανατροφοδότηση μέσω φωνής – Audio feedback

Η φωνή σχετίζεται στενά με τη φυσική και συναισθηματική κατάσταση ενός ατόμου. Όπως τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής, έτσι και η φωνή είναι η αντανάκλαση της υγείας. Τα πάντα στο σώμα είναι αλληλένδετα και οι παράμετροι της φωνής εξαρτώνται από την κατάσταση του νευρικού συστήματος, το οποίο οργανώνει το έργο όλων των οργάνων σε μια ενιαία, ολιστική διαδικασία, η οποία είναι η πιο περίπλοκη ψυχοφυσική πράξη. Το NEOGEN διαβάζει τις παραμέτρους φωνής τη στιγμή που ένα άτομο λέει μια φράση και επιστρέφει το σήμα πίσω στον χρήστη με τη μορφή ενός διαμορφωμένου ευρυζωνικού ηλεκτρομαγνητικού σήματος. Αυτό οδηγεί σε στοχαστικό συντονισμό στο σώμα. Ως αποτέλεσμα, οι δείκτες του κεντρικού και του αυτόνομου νευρικού συστήματος αλλάζουν. Οι αλλαγές στο εγκεφαλογράφημα του εγκεφάλου διορθώνονται. Είναι απαραίτητο να θέτετε θετικές επιδιώξεις στο προφορικό σας λόγο – προσευχή, affirmation. Ευχηθείτε στον εαυτό σας υγεία, χαρά. Η χρήση του NEOGEN στη λειτουργία φωνητικής ανάδρασης θα πρέπει να περιορίζεται τη στιγμή των ισχυρών αρνητικών συναισθημάτων όπως ο θυμός, ο εκνευρισμός, ο έντονος φόβος. Ο απώτερος στόχος της συμβίωσης της συσκευής και του ατόμου είναι να επιτευχθεί μια κατάσταση που θα αντικατοπτρίζει την πρόθεση που επενδύεται στον ήχο που προφέρεται. Με τη σωστή χρήση του NEOGEN στη λειτουργία ακουστικής ανάδρασης στη φωνή, βελτιώνεται η φυσική και συναισθηματική κατάσταση ενός ατόμου.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.