fbpx

Ασημόνερο – Κολλοειδής Άργυρος 10 PPM

15,0060,00

Γνωστό από την αρχαιότητα για τις αξιοσημείωτες αντιμικροβιακές και αντιϊκές του ιδιότητες, το ασημόνερο- κολλοειδές ασήμι χρησιμοποιήθηκε ευρέως μέχρι την ανακάλυψη σύγχρονων αντιβιοτικών. Εγκαταλειμμένο για λίγο, επέστρεψε ως ένα πολύτιμο φυσικό διάλυμα που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στην εξάλειψη βακτηρίων, ιών, παρασίτων, μικροβίων, μυκήτων και μούχλας.

Ασύγκριτη καθαρότητα: Αυτό το διάλυμα αποτελείται από ιόντα αργύρου αιωρούμενα σε διπλά απιονισμένο νερό. Η δυναμοποίηση του αργύρου κατα τη διαδικασία παρασκευής του στη συσκευή πολυκυμματικού ταλαντωτή προάγει την αύξηση της ενέργειας και την ενίσχυση του προϊόντος.

100% φυσικό: Χωρίς συντηρητικά, πρόσθετα, χημικές ενώσεις αργύρου, σωματίδια που παράγονται μηχανικά ή σωματίδια νανοτεχνολογίας, βαφές, χλωρίδια, νιτρικά άλατα ή άλλα τοξικά προϊόντα.

Η υψηλή καθαρότητα του κολλοειδούς αργύρου της PHYSIO HEALTH CLUB PRODUCT εγγυάται πως τα ιόντα παραμένουν ενεργά με την πάροδο του χρόνου, διασφαλίζοντας απόλυτη βιοδιαθεσιμότητα, βέλτιστη απόδοση και χωρίς παρενέργειες. Η καθαρή απόχρωση του προϊόντος μας είναι η ένδειξη ενός καθαρού κολλοειδούς αργύρου.

Πολλαπλές καθημερινές χρήσεις: 

  •  Καθαρίζει και ενυδατώνει το δέρμα
  •  Επισπεύδει την επούλωση πληγών και εγκαυμάτων
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: ,
Share your love

Κολλοειδές ασήμι 10 ppm

Πολλαπλές χρήσεις

Παράγεται στη Ελλάδα με συσκευή Πολυκυμματικού Ταλαντωτή MultiWave Oscillator
(MWO) Lakhovsky

  • Παρασκευαστής: PHYSIO HEALTH CLUB PRODUCT
Χωρητικότητα

, , , , ,

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.