fbpx

Σεμινάριο Βιοενεργειακής Μάλαξης Μεσημβρινών – Advance Level 1

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ροή Πολυχώρος
Γ. Σουρή 4 με Αιγαίου 13
55134 - Θεσσαλονίκη
Τηλ. 6972282999

ΒΟΛΟΣ

Physio Health Club

Κ.Καρτάλη 291Α
38221 Βόλος
Τηλ. 24210 33038, 6972282999

ΑΘΗΝΑ

ΙΤΜΕ

Μιχαλακοπούλου 145
11527 Αθήνα
Τηλ. 24210 33038, 6972282999

 

Δηλώστε συμμετοχή και επωφεληθείτε απο τις ευκολίες πληρωμής μας

  Η  Βιοενεργειακή Θεραπευτική                               

Μάλαξη   Μεσημβρινών               

Είναι μια μέθοδος ολοκληρωμένων πρωτοκόλλων αποκατάστασης και βελτίωσης όλου του οργανισμού σε παθήσεις αυχεναλγίας, ωμοαλγίας, θωροκοαλγίας, οσφυαλγίας – ισχιαλγίας, γοναλγίας, ποδοκνημικού άλγους, επικονδυλίτιδας και διαταραχής του κιρκάδιου ρυθμού [Ο «κιρκάδιος ρυθμός» είναι ένας ημερήσιος κύκλος (βιολογικό ρολόι) που ελέγχει και επηρεάζει μία σειρά από βιοχημικούς παράγοντες απαραίτητους για τις βιολογικές λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού: του κύκλου ύπνου-αφύπνισης, της έκκρισης ορμονών, της αρτηριακής πίεσης του αίματος, ακόμη και τον μεταβολισμό.]

Η  Βιοενεργειακή Θεραπευτική Μάλαξη Μεσημβρινών βοηθά στην αποβολή των τοξινών από το σώμα, στην απαλλαγή από τον πόνο, στον καθαρισμό του αίματος, στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, στην επιτάχυνση του μεταβολισμού, στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου, στην επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης,  στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και στην ικανότητα του σώματος να δημιουργεί συνθήκες αυτοίασης. Βοηθά επίσης στη ρύθμιση της λειτουργίας του συστήματος εσωτερικής έκκρισης, στην ενίσχυση των μυών και των οστών, στη βελτίωση της κατάστασης της σπονδυλικής στήλης, στη ρύθμιση του αυτόνομου νευρικού συστήματος, στη ρύθμιση του ενδοκρινικού συστήματος, στην αύξηση της σεξουαλικής λειτουργίας και στον καθαρισμό των μεσημβρινών. Μία βιοενεργειακή θεραπευτική μαλαξη μεσημβρινων ισοδυναμεί με:

 • 10 κλασικές μαλάξεις.
 • 45 λεπτά λεμφικής αποτοξίνωσης.
 • 1 ώρα καθαρισμού των ενεργειακών καναλιών όλου του σώματος.
 • αγώνα 6 χλμ.
 • 3 διαδικασίες λεύκανσης και ενυδάτωσης για όλο το σώμα.
 • 3 ώρες απορρόφησης ανιόντων.
 • 500 επαναλήψεις πιέσεως στο στήθος.
 • 36 εκατομμύρια κινήσεις κυττάρων.
 • αποβολή περίπου 4 γρ παθογόνων τοξινών από τα εσωτερικά όργανα.

Είναι ανώδυνη και ασφαλής.

Η Βιοενεργειακή Θεραπευτική Μάλαξη Μεσημβρινών παρέχει ένα γρήγορο και απτό αποτέλεσμα ομοιόστασης, μέσω κατευθυντικής επίδρασης στα βιολογικά ενεργά σημεία. Καθαρίζει άμεσα τις ενεργειακές οδούς, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, αυξάνει την ενέργεια του σώματος και αποκαθιστά την ισορροπία των εσωτερικών οργάνων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη και τη θεραπεία ασθενειών, καθώς και για τη διατήρηση της καλής υγείας.
Είναι ο τέλειος συνδυασμός τεχνικών παραδοσιακής ιατρικής και σύγχρονων επιστημονικών εξελίξεων. Το Κιτ που χρησιμοποιείται για την μέθοδο περιλαμβάνει  ειδικά γάντια, ακροφύσιο και συσκευή υψηλής τεχνολογίας μαγνητοθεραπείας, θερμοθεραπείας, φωτονοθεραπείας & ιονισμού που επιτρέπουν στα βιοενεργά σημεία να διεγείρονται προς τη σωστή κατεύθυνση για να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Αναλυτικά οι χειρισμοί αφορούν :

1. Μυοσκελετικές παθήσεις που σχετίζονται με κήλες των μεσοσπονδύλιων δίσκων, μετατοπίσεις των σπονδύλων, βλάβες των μαλακών ιστών, επασβεστώσεις των τριχοειδών ή νευρολεμφικών αγγείων και ρευματοειδή αρθρίτιδα  προκαλώντας:

 • Παθήσεις  ΘΜΣΣ (Θωρακική Μοίρα)
 • Παθήσεις Ώμου.
 • Παθήσεις ΟΜΣΣ (Οσφυϊκή Μοίρα)
 • Παθήσεις Γονάτων.

2. Παθήσεις του γαστρεντερικού σωλήνα, του στομάχου και των εντέρων, χρόνια γαστρίτιδα, χρόνια κολίτιδα, δυσκοιλιότητα, χρόνια διάρροια ή αιμορροΐδες.

3. Παθήσεις του λεμφικού συστήματος, παχυσαρκία, κατακρατήσεις υγρών, κυτταρίτιδα, αύξηση λιπώδης ιστού.

Η εκπαίδευση αφορά ειδικά πρωτόκολλα χειρισμών:

1.  Κλασικού βελονισμού: Ως μέθοδος o βελονισμός είναι μια θεραπευτική μέθοδος που βασίζεται στην παραδοσιακή κινέζικη ιατρική. Αποτελεί ένα θεωρητικό, σύνθετο και ολοκληρωμένο σύστημα θεραπείας. Η ιστορία του βελονισμού ξεκινά πριν 4.000 χρόνια στην Κίνα και πριν 160 χρόνια στην Ευρώπη. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη και πολύπλοκη θεραπευτική τεχνική, η οποία βασίζεται στην ανώδυνη τοποθέτηση βελονών σε καθορισμένα σημεία του δέρματος. Ο βελονισμός έχει ως στόχο να επανορθώσει ανισορροπίες στη ροή του Τσι μέσω της διέγερσης των ανατομικών περιοχών πάνω ή κάτω από το δέρμα γνωστά ως τα σημεία βελονισμού, τα περισσότερα εκ των οποίων συνδέονται με κανάλια γνωστά ως «μεσημβρινοί». Στοχεύει στην θεραπεία λειτουργικών αναστρέψιμων συμπτωμάτων, ασθενειών και συνδρόμων, με αποτέλεσμα την εσωτερική ισορροπία του οργανισμού.
2) Κοιλιακού βελονισμού: Ως μέθοδος, ο κοιλιακός βελονισμός, που αναπτύχθηκε από τον Dr. Bo Zhi-yun, είναι μια μέθοδος βελονισμού που κατευθύνεται σε συγκεκριμένα σημεία της κοιλιάς. Οι βελόνες μπαίνουν μόνο στην περιοχή της κοιλιάς με εντελώς ανώδυνο τρόπο. Μέσω της κλινικής παρατήρησης, ο Dr. Bo Zhi-yun ανακάλυψε δύο νέα ρυθμιστικά συστήματα με ομαλά κατανεμημένα σημεία γύρω από τον ομφαλό στην κοιλιά. Τοποθετώντας τις βελόνες σε κατάλληλα σημεία δίνουμε τη δυνατότητα στον οργανισμό να αυτοθεραπευθεί χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες πληροφορίες. Είναι μία φυσική θεραπεία με αποτελεσματικότητα τόσο σε απλές μυοσκελετικές παθήσεις, όσο και σε βλάβες και σε δυσλειτουργίες οργάνων και σπλάχνων. Χρησιμοποιείται συνήθως για χρόνιες διαταραχές οργάνων Zang-fu, όπως συνέπειεςεγκεφαλικού επεισοδίου, αϋπνία, σύνδρομο εμμηνόπαυσης, ακανόνιστη εμμηνόρροια και απλή παχυσαρκία, κ.λπ. , η οστεοαρθρίτιδα του γόνατος και η περιαρθρίτιδα των ώμων έχουν αντιμετωπιστεί με επιτυχία με κοιλιακό βελονισμό.
3) Οστεοπαθητικής: Ως μέθοδος η οστεοπαθητική είναι ένα εδραιωμένο σύστημα κλινικής αξιολόγησης και διά χειρός θεραπείας. Σέβεται τις σχέσεις μεταξύ του σώματος, του νου, και του πνεύματος στην υγεία και τη νόσο. Συγκεκριμένα ασχολείται με τη σχέση μεταξύ της δομής του σώματος και τον τρόπο που αυτό λειτουργεί, καθώς και με την έμφυτη τάση του για αυτοΐαση. Η οστεοπαθητική προσέγγιση, χρησιμοποιεί μια μεγάλη ποικιλία τεχνικών με τα χέρια για να βελτιώσει τη φυσιολογική λειτουργία ή/και να υποστηρίξει την ομοιόσταση, η οποία μπορεί να έχει μεταβληθεί από κάποια σωματική δυσλειτουργία που μπορεί να αφορά το μυοσκελετικό σύστημα, το μυοπεριτοναικό, το λεμφικό, το καρδιαγγειακό, καθώς και το νευρολογικό.

Σημαντικό κομμάτι της οστεοπαθητικής είναι η οστεοπαθητική χειρωνακτική θεραπεία αποκαλούμενη ως ΟΜΤ (Osteopathic Manipulative Treatment), η οποία αναφέρεται σε μία πλειάδα δια χειρός τεχνικών οι οποίες περιλαμβάνουν τεχνικές μαλακών μορίων, χειρισμό στη σπονδυλική στήλη, τεχνικές μυϊκής ενέργειας και σπλαχνικές τεχνικές, οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν με άλλη θεραπεία ή συμβουλές για την διατροφή, την στάση, για φυσική άσκηση κ.α. Η θεραπεία χαρακτηρίζεται από μία ολιστική προσέγγιση του ασθενούς και μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλές περιοχές και ιστούς του σώματος, πολλές φορές μακριά από τη συμπτωματική περιοχή και ανάλογα με το τί κρίνει απαραίτητο ο οστεοπαθητικός.

Βασικοί Κλάδοι της Οστεοπαθητικής είναι Η δομική Οστεοπαθητική, Σπλαχνική Οστεοπαθητική, Κρανιακή Οστεοπαθητική και η Βιοδυναμική.

Τέλος, η οστεοπαθητική δεν αποτελεί μία εναλλακτική θεραπεία αλλά τα τελευταία 20 χρόνια έχει εδραιωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο ως μία αποτελεσματική συμβατική θεραπεία με επιστημονικό υπόβαθρο.

4) Χειροπρακτικής Ackermann : Ως μέθοδος, η Χειροπρακτική των αρθρώσεων είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιείται εδώ και 2.000 χρόνια και χρησιμοποιήθηκε αρχικά για τη θεραπεία και την ανακούφιση του πόνου στην πλάτη.Σήμερα εξακολουθεί να είναι η μέθοδος που επιλέγεται για την ανακούφιση και την επούλωση των δυσλειτουργιών των αρθρώσεων των άκρων, π.χ. οσφυαλγία, ισχιαλγία, ημικρανίες, σύνδρομο ώμου – βραχίονα, πονοκεφάλους και άλλα. Μετά από μια ακριβή διάγνωση, ο πόνος που δημιουργεί μπλοκαρίσματα μπορεί να ανιχνευθεί και αυτό να αντιμετωπιστούν με τη χρήση συγκεκριμένων ήπιων τεχνικών. Έτσι, ο φυσικός μηχανισμός αυτό-ίασης στο σώμα τίθεται σε λειτουργία ξανά.

Πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Ήπια Χειροπρακτική Ackermann. Εφαρμόζοντας τη μέθοδο συστηματικά και στοχευμένα θα μπορείτε να θεραπεύσετε λειτουργικές διαταραχές της σπονδυλικής στήλης και των περιφερικών αρθρώσεων.

Η αποτελεσματική ήπια χειροπρακτική θεραπεία προϋποθέτει ακρίβεια στη διάγνωση. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να εφαρμόσετε τη θεραπεία στις υποκινητικές περιοχές και να επαναφέρετε το φυσιολογικό εύρος κίνησης στις αρθρώσεις της σπονδυλικής στήλης και των άκρων.

5) Εφαρμοσμένης κινησιολογίας: Ως μέθοδος εφαρμόζει συγκεκριμένα μυϊκά τεστ και ασκήσεις κίνησης για να αναγνωριστεί και να βελτιωθεί η κατάσταση της ζωτικής ενέργειας (ηλεκτρισμού) του φυσικού σώματος. Εκπαιδεύστε σε ειδικές ισοτονικές ασκήσεις εξισορρόπησης του ηλεκτρικού φορτίου στο κάθε όργανο του σώματος. Η ισορροπία του ηλεκτρισμού εκτός από την σωματική ευεξία επιφέρει και μια ψυχική ευφορία.
6) Ιπποκράτεια Ψυχοκινητική Αυτοθεραπεία: Ως μέθοδος εφαρμόζει κατάλληλη νοητική συγκέντρωση και ειδικούς χειρισμούς για να ενισχυθεί το μαγνητικό πεδίο που
ενεργοποιεί τον ηλεκτρισμό στο φυσικό σώμα. Εκπαιδεύστε στη νοητική συγκέντρωση σε θετικές δηλώσεις, σύμβολα και χρώματα και ειδικούς χειρισμούς δακτυλοπιέσεων σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Όταν ενεργοποιείται το μαγνητικό πεδίο ο ηλεκτρισμός ρέει και ο άνθρωπος οδηγείται στην αυτοθεραπεία.

7) Ηχοθεραπεία Ι.Ο.Α.®: Ως μέθοδος εφαρμόζει ηχητικά εξαρτήματα (διαπασών) για τη διόρθωση του ενεργειακού φορτίου της οργόνης. Εκπαιδεύστε στη χρήση διαπασών για βαθιές δονήσεις ώστε να επικοινωνείτε, να ανακινείτε και να αναζωπυρώνετε την κινητικότητα των υγρών του σώματος. Όταν διορθωθεί το ενεργειακό φορτίο της οργόνης επιτυγχάνεται η άμεση ανακούφιση από οξείς πόνους και η αποκατάσταση της ελαστικότητας των ιστών.

8) Ραδιαισθησία: Ως μέθοδος δίνει πληροφορίες από τον υποσυνείδητο νου με την
εφαρμογή εξαρτημάτων (εκκρεμές, ράβδοι κ.α). Προέρχεται από τη λέξη ράδιο =
ακτινοβολία και τη λέξη αισθήσεις, δηλαδή μέσω των αισθήσεων μετριέται η ακτινοβολία των φωτονίων. Εκπαιδεύστε στη χρήση εκκρεμούς ώστε να αναγνωρίζεται και να χρονομετρείται τη διαδικασία καθαρισμού, ενεργοποίησης και προστασίας των ενεργειακών κέντρων του φυσικού σώματος.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

                                 

         ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ  ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΜΑΛΑΞΗΣ                             ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΩΝ

Απαραίτητος ρουχισμός: Το μεγαλύτερο τμήμα της εκπαίδευσης αφορά την  εφαρμογή των τεχνικών μαλακών μορίων με ειδικό εξοπλισμό. Για αυτόν το λόγο όλοι οι σπουδαστές θα πρέπει να φορούν κατάλληλα ρούχα (ελάχιστη ενδυμασία) για την άμεση εφαρμογή των τεχνικών στο κορμό και στα άκρα.

ΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΗ
09:00 – 09:30 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΧΕΙΡΙΣΜΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
09:30- 10:00  ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ
10:00 – 10:15  ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ
10:15 – 11:30  ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΜΑΛΑΞΗΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΩΝ – ΠΡΑΚΤΙΚΗ
11:30 – 12:15  ΠΑΘΗΣΕΙΣ  ΘΜΣΣ  (ΘΕΩΡΙΑ + ΠΡΑΚΤΙΚΉ)
12:15 – 13:30  ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΩΜΟΥ  (ΘΕΩΡΙΑ + ΠΡΑΚΤΙΚΉ)
13:30 – 14:15   ΠΑΘΗΣΕΙΣ  ΟΜΣΣ (ΘΕΩΡΙΑ + ΠΡΑΚΤΙΚΉ)
14:15 – 15:15  ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ
15:15 – 16:30  ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΓΟΝΑΤΩΝ   (ΘΕΩΡΙΑ + ΠΡΑΚΤΙΚΉ)
16:30 – 17:15  ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ (ΘΕΩΡΙΑ + ΠΡΑΚΤΙΚΉ)
17:15 – 17:30 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ
17:30 – 18:15  ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΛΕΜΦΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ  (ΘΕΩΡΙΑ + ΠΡΑΚΤΙΚΉ)
18:15 – 19:00  ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ
ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ
09:00 – 09:30 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΒΙΟΡΥΘΜΙΚΗΣ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗΣ
09:30 – 10:30  ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΠΑΝΑΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ 3 ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ
10:30 – 10:45  ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ
10:45 – 11:30  ΒΙΟΡΥΘΜΙΚΗ ΟΜΟΙΟΣΤΑΣΗ
11:30 12:30  ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ
12:30 – 13:15  ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑ ΘΕΩΡΙΑ + ΠΡΑΚΤΙΚΉ
13:15 – 13:30 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ
13:30 – 14:15  ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ ΨΥΧΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΘΕΩΡΙΑ + ΠΡΑΚΤΙΚΗ
14:15 – 15:15  ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ
15:15 – 16:00  ΗΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Ι.Ο.Α. ΘΕΩΡΙΑ + ΠΡΑΚΤΙΚΗ
16:00 – 16:15 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ
16:15 – 17:00 ΡΑΔΙΑΙΣΘΗΣΙΑ ΘΕΩΡΙΑ + ΠΡΑΚΤΙΚΗ
17:00 – 18:00 ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ “ΥΠΕΡΥΘΡΟΥ ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΛΕΜΦΟΝΤΡΕΝΑΖ”
18:00 – 19:00  ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ

                                     


Πλεονεκτήματα:

 • Συνδυάζοντας την εμπειρία της δυτικής και ανατολικής ιατρικής – προηγμένα επιτεύγματα στη βιοπληροφορική, την ενέργεια, τη νευρολογία και άλλους τομείς, καθώς και γνώση σχετικά με ενεργειακά κανάλια και εσωτερικά όργανα από την TCM.
 • Δίνει απτά αποτελέσματα μετά την πρώτη διαδικασία. Η διάρκεια μιας διαδικασίας είναι 1 ώρα.
  Τάση 8 βολτ – όπως ήδη αναφέρθηκε, αυτή είναι η ασφάλειά μας.
 • Παρέχει ένα σύνθετο φυσιοθεραπευτικό αποτέλεσμα, προσομοιώνει πλήρως τις παραδοσιακές μεθόδους της Ανατολικής ιατρικής: βελονισμός, μασάζ guasha και tuina, moxibustion, δοχεία κενού.
 • Δεν βλάπτει το δέρμα.
 • Μπορείτε να εργαστείτε με ολόκληρο το σώμα – από την κορυφή του κεφαλιού έως τα τακούνια. Υπάρχουν διαφορετικά προγράμματα, συμπεριλαμβανομένων και καλλυντική κατεύθυνση.
 • Ο ίδιος ο πελάτης ρυθμίζει την ένταση της επίδρασης στο σώμα του. (έχει ένα τηλεχειριστήριο στα χέρια του!)
 • Βολικό σε μέγεθος και βάρος, τοποθετημένο σε μεταλλική θήκη, η οποία παρέχει προστασία από κρούσεις.
 • Είναι εύκολο να μάθετε πώς να χειρίζεστε τη συσκευή. Έχει σχεδιαστεί και για οικιακή χρήση.
Προϋποθέσεις Συμμετοχής:

Οι σπουδαστές που θα πάρουν μέρος στο εκπαιδευτικό σεμινάριο Βιοενεργειακής Μάλαξης Μεσημβρινών – Advance Level  θα πρέπει

α) να έχουν παρακολουθήσει το εκπαιδευτικό σεμινάριο Βιοενεργειακής Μάλαξης Μεσημβρινών – Basic Level.

β) να έχουν το Κιτ της Συσκευής – ΒΕΜ και να έχουν κάνει πρακτική εξάσκηση.

                 

                       ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ

 

 

ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΪΑΣΗΣ & ΙΔΡΥΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΪΑΣΗ®»
ΛΥΔΙΑ ΧΑΤΖΗΝΟΥΣΙΟΥ

«Μέσα από την Ι.Ο.Α. κατάλαβα ότι: Ο οποιοσδήποτε από εμάς μπορεί να ζήσει ισορροπημένα, ελεύθερα και χαρούμενα όταν είναι σε θέση να φτιάξει σχέδιο ζωής.»

Η Λυδία Χατζηνουσίου τα τελευταία 16 χρόνια αφιέρωσε την εργασία της στον σχεδιασμό ενός συστήματος ολιστικής ψυχοσωματικής υγείας δυτικού τύπου (ενεργοποίησης του νου για την επίτευξη της αυτοΐασης).  Η ερευνητική της διάθεση ήταν ο λόγος που την ώθησε να γνωρίσει την ολιστική ιατρική των ανατολικών πολιτισμών που την εφαρμόζουν μέχρι σήμερα (Ιαπωνία – Σιάτσου και  Ινδία – Αγιουρβέδα). Παράλληλα ασχολήθηκε με την Αισθητική, τη Φυσικοθεραπεία, την Ορθομοριακή Διατροφή, το Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό, τη μέθοδο Κυτταρικής Ενεργοποίησης R.E.M. και την Ενεργειακή Κινησιολογία.

 

 

Ιατρός με ειδικότητα Γενικής Ιατρικής - Αθλίατρος
Dr. Salaxidis Rostan

Σπούδασε στην Στρατιωτική Ιατρική Ακαδημία της Αγίας Πετρούπολης στο τμήμα της Στρατιωτικής Γενικής Ιατρικής, όπου αποφοίτησε το 1981.
Αμέσως μετά υπηρέτησε ως στρατιωτικός ιατρός στο Ρώσικο στρατό, 1981-1983.
Επέστρεψε στην γενέτειρά του, Κιργιστάν, και συνέχισε τις σπουδές του στο τμήμα αθλιατρικής (Sport medicine) όπου αποφοίτησε αριστούχος, το 1987.
Ποτέ δεν έπαψε να μαθαίνει νέες τεχνικές και το 2018 απέκτησε το δίπλωμα διδασκαλίας της Ενεργειακής και Αθλητικής Κινησιολογίας από την Ακαδημία της Αυστραλίας. Ακόμη και σήμερα συνεχίζει τις σπουδές του στην Εφαρμοσμένη Κινησιολογία στην Ακαδημία της Μόσχας.
Από το 1987 έως και σήμερα εργάζεται ως αθλίατρος

Φυσικοθεραπευτής - Οστεοπαθητικός
Βαλασσάς Λαυρέντης PT. MSc. DO

Ost. of OSD, AP&MB of WFCMS, Master of Chiropractic of Ackermann College, Teacher of Ackermann College. Φυσικοθεραπευτής – Καθηγητής φυσικής Αγωγής, απόφοιτος Εθνικής Ακαδημίας Αθλητισμού – Σόφια – Βουλγαρία, Οστεοπαθητικός από την OSD και Καθηγητής του Κολεγίου Ackermann για την Ελλάδα και την Κύπρο. Δίπλωμα Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής και Βελονισμού, μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Βελονισμού (WFCMS), Δίπλωμα Su Jok θεραπείας και Δίπλωμα Manual Therapy – Mulligan. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και έχει περισσότερα από 20 χρόνια κλινικής εμπειρίας.

Δήλωση συμμετοχής
και κατάθεση προκαταβολής

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή κάνωντας εγγραφή παραπάνω. Επίσης μπορείτε να μας καταθέσετε το ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Δικαιούχος: ΛΑΥΡΕΝΤΙΟΣ ΒΑΛΑΣΣΑΣ –  ΕΛΕΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΑΛΑΣΣΑ Ο.Ε.
GR54 0172 6100 0056 1010 6072 214

EUROBANK
Δικαιούχος: ΛΑΥΡΕΝΤΙΟΣ ΒΑΛΑΣΣΑΣ –  ΕΛΕΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΑΛΑΣΣΑ Ο.Ε.
GR4502600180000070201572545

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Θεσσαλονίκη - 17, 18 Φεβρουρίου 2024, Βόλος - 02, 03 Μαρτίου 2024, Αθήνα - 16, 17 Μαρτίου 2024

ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

1
Μάθημα: Σεμινάριο Βιοενεργειακής Μάλαξης Μεσημβρινών - Advance LevelΣάββατο: 09:00-19.00
2
Μάθημα: Σεμινάριο Βιοενεργειακής Μάλαξης Μεσημβρινών - Advance LevelΚυριακή: 09:00-19:00

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ροή Πολυχώρος
Γ. Σουρή 4 με Αιγαίου 13
55134 - Θεσσαλονίκη
Τηλ. 6972282999

ΒΟΛΟΣ

Physio Health Club

Κ.Καρτάλη 291Α
38221 Βόλος
Τηλ. 24210 33038, 6972282999

ΑΘΗΝΑ

ΙΤΜΕ

Μιχαλακοπούλου 145
11527 Αθήνα
Τηλ. 24210 33038, 6972282999

 

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ

•Φυσικοθεραπευτές •Οστεοπαθητικούς •Χειροπράκτες, •Μαλάκτες •Επαγγελματίες υγείας •Σε όσους θέλουν να ξεκινήσουν από τα πρώτα βήματα στην εναλλακτική προσέγγιση της υγείας ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔO BASIC

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

01
Πιστοποίηση εκπαίδευσης στην Βιοενεργειακή Μάλαξη - Advance LevelΠιστοποιητικό κατάρτισης για την εφαρμογή της μεθόδου από το Σεμιναριακό κέντρο Physio Health Club και της Ακαδημίας Ιπποκράτεια Ολιστική Αυτοίαση

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Το συνολικό κόστος σπουδών:
350 ευρώ

Προκαταβολή:

100 ευρώ

Κατάθεση Προκαταβολής - Ένα μήνα πριν την υλοποίηση του Σεμιναρίου

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Περιλαμβάνονται (στην τιμή του σεμιναρίου):

 • Εγχειρίδιο Βασικού Σεμιναρίου
 • Χρήση αναλώσιμων προϊόντων.
 • Μπουφές (καφές, τσάι, αναψυκτικά, σνακ).

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος θα λάβετε βεβαίωση παρακολούθησης.

Υποχρεώσεις και δικαιώματα του διοργανωτή

Ο διοργανωτής υποχρεούται να επιστρέψει την προκαταβολή:

 •  Σε περίπτωση ακύρωσης του σεμιναρίου από την πλευρά του διοργανωτή.
 • Σε περίπτωση αλλαγής ημερομηνίας και εφόσον ο καταθέτων τη προκαταβολή δεν επιθυμεί να παρακολουθήσει το σεμινάριο στις ημερομηνίες που άλλαξαν.

Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα

 • Να μην επιστρέψει την προκαταβολή εάν ο καταθέτων την προκαταβολή ακυρώσει τη συμμετοχή του.
 • Να αλλάξει την ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου.