fbpx

Σεμινάριο Βιοσυντονισμού – Μέθοδος Express Advanced Level

Online Μέσω Zoom

Δηλώστε συμμετοχή και επωφεληθείτε απο τις ευκολίες πληρωμής μας

Ο βιοσυντονισμός είναι μη παρεμβατική μέθοδος ενεργειακής αξιολόγησης και ρύθμισης που μπορείτε να εφαρμόσετε ανεξάρτητα ή και παράλληλα με τη δραστηριότητά σας

Ο Βιοσυντονισμός ως μέθοδος ενεργειακής αξιολόγησης και θεραπείας

Η Μέθοδος βιοσυντονισμού είναι μια δημοφιλής σύγχρονη μέθοδος θεραπείας, ο μηχανισμός δράσης της οποίας, ίσως, δεν μπορεί να εξηγηθεί με προσιτές λέξεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι βασικές αρχές των μηχανισμών είναι δύσκολες για τους απλούς ανθρώπους, απλώς δεν υπάρχουν ανάλογες αρχές στην φυσική τους παρουσία. Ωστόσο, ο βιοσυντονισμός έχει ήδη βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Η μέθοδος βιοσυντονισμού αντιπροσωπεύει μια σημαντική ανακάλυψη της σύγχρονης επιστήμης, και ίσως την πιο σημαντική στην ιστορία της αξιολόγησης και ενεργειακής παρέμβασης. Συνδυαζόμενη με την ανάμνηση και με τις γνώσεις ανατομίας, φυσιολογίας και παθολογίας, είναι ανεκτίμητη στην κλινική αξιολόγηση και στη θεραπεία.

Εφαρμόζεται επιτυχώς εδώ και 40 χρόνια από θεραπευτές της ολιστικής προσέγγισης παγκοσμίως. Υπάρχει πολυπληθής θετική τεκμηρίωση των περιστατικών που αφορούν σε διάφορες ενδείξεις, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων – των αλλεργιών και δυσανεξιών, ψυχοσωματικών ασθενειών, παρασιτικών μολύνσεων, αυτοάνοσων παθήσεων και ρευματοειδή παθολογιών. Οι επιστήμονες έχουν δώσει περισσότερη προσοχή στις πρακτικές του βιοσυντονισμού τα τελευταία 20 χρόνια. Αρκετές ομάδες εργασίας έχουν διεξάγει κλινικές μελέτες σε ανθρώπους, ζώα και φυτά με στόχο την επιβεβαίωση αποτελεσματικότητας της μεθόδου.

Ο Βιοσυντονισμός(BRT) προορίζεται για όλους: ενήλικες, παιδιά, ηλικιωμένους και κυρίως για άτομα που δεν μπορούν να ανεχθούν φάρμακα. Συνιστάται επίσης η χρήση BRT για υγιείς ανθρώπους για την πρόληψη ασθενειών και τη διατήρηση της ανοσοποιητικής τους κατάστασης σε υψηλό επίπεδο.

Μοναδικότητα της θεραπείας βιοσυντονισμού είναι ότι τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα κατευθύνονται στο άρρωστο όργανο χωρίς να επηρεάζουν τα υγιή. Επηρεάζει τους παθολογικούς μικροοργανισμούς χωρίς να βλάπτει την υπό όρους παθογόνο χλωρίδα.

Οι συσκευές που στέλνουν τα κύματα συντονίζουν και τα κύματα του ίδιου του σώματος. Επιδρά στο επίπεδο ενός κυττάρου, οργάνου, συστήματος οργάνων και του σώματος στο σύνολό του. Επίσης, η ελκυστικότητα της τεχνικής έγκειται στο γεγονός ότι αυτή η μέθοδος δεν είναι επεμβατική, δεν απαιτεί μια ορισμένη προετοιμασία του ασθενούς για θεραπεία ή αξιολόγηση.

Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου είναι προφανή: θεραπεία χωρίς φάρμακα, χωρίς πόνο, αίμα και εξετάσεις.

Η Θεραπεία είναι σύνθετη και αποτελεσματική, καθώς ολόκληρο το σώμα αντιμετωπίζεται ως σύνολο, από την αποκατάσταση των ορμονικών επιπέδων έως την αποκατάσταση της  οξέος-βασικής ισορροπίας και του μεταβολικού ρυθμού, που οδηγεί στο προσδόκιμο ζωής , καθώς και στην βελτίωση στην ποιότητα ζωής.

Η ουσία της μεθόδου θεραπείας βιοσυντονισμού (BRT) είναι η διόρθωση των λειτουργιών του σώματος όταν εκτίθεται σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία αυστηρά καθορισμένων παραμέτρων, όπως ακριβώς ένα πιρούνι συντονισμού ανταποκρίνεται σε ένα συγκεκριμένο φάσμα συχνοτήτων ενός ηχητικού κύματος. Η ιδέα του BRT με τη βοήθεια αδύναμες ηλεκτρομαγνητικές ταλαντώσεων που είναι εγγενείς στον ίδιο τον ασθενή εκφράστηκε και τεκμηριώθηκε επιστημονικά από τον F. Morell (1977). Στην κανονική, φυσιολογική κατάσταση του σώματος, διατηρείται ο σχετικός συγχρονισμός διαφόρων ταλαντωτικών διαδικασιών (κύματος), ενώ σε παθολογικές συνθήκες παρατηρούνται παραβιάσεις της ταλαντωτικής αρμονίας. Αυτό μπορεί να εκφραστεί με παραβίαση των ρυθμών των κύριων φυσιολογικών διεργασιών, για παράδειγμα, λόγω απότομης επικράτησης των μηχανισμών διέγερσης ή αναστολής στο κεντρικό νευρικό σύστημα και αλλαγών στις φλοιώδεις-υποφλοιώδεις αλληλεπιδράσεις. Ως εκ τούτου, οι συντονισμένες αλληλεπιδράσεις και ο βαθμός συγχρονισμού των συστημάτων του σώματος κατά τη λειτουργία τους, καταλαμβάνουν επί του παρόντος σημαντικό ρόλο.

Το BRT είναι μια θεραπεία με ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις με τις οποίες οι δομές του σώματος μπαίνουν σε αντήχηση. Επιδρά σε κυτταρικό επίπεδο, σε επίπεδο μεμβρανών, όσο και σε επίπεδο οργάνου, συστήματος οργάνων και ολόκληρου του οργανισμού. Η κύρια ιδέα της χρήσης συντονισμού στην ιατρική είναι ότι με τη σωστή επιλογή της συχνότητας και της μορφής του θεραπευτικού (ηλεκτρομαγνητικού) αποτελέσματος, είναι δυνατό να ενισχυθούν οι φυσιολογικές  και να αποδυναμωθούν οι παθολογικές ταλαντώσεις στο ανθρώπινο σώμα. Έτσι, η επίδραση βιοσυντονισμού μπορεί να στοχεύει τόσο στην εξουδετέρωση παθολογικών όσο και στην αποκατάσταση φυσιολογικών ταλαντώσεων που διαταράσσονται σε παθολογικές καταστάσεις.

Η χρησιμοποίηση της μεθόδου της Ενεργειακής Αξιολόγησης – ΒRT, VOLL, VEGA – προτάθηκε από τον Helmut Schimmel (Γερμανία) το 1978, επιτρέπει την αποκάλυψη της νόσου και των αιτιών των ασθενειών στα πρώτα στάδια ανάπτυξης σε κυτταρικό επίπεδο χωρίς αίμα, πόνο, ακτινοβολία. Η εξέταση είναι καλά ανεκτή από τα παιδιά.

Ο βιοσυντονισμός ως μέθοδος αξιολόγησης και θεραπείας ξεπερνάει τα όρια της κάθε συμβατικής, εναλλακτικής και ολιστικής ιατρικής προσέγγισης γιατί απλούστατα ανοίγει τα δεδομένα όρια βασισμένα στην ύλη (ανατομία, φυσιολογία και βιοχημεία του σώματος) και προσθέτει την ενέργεια ως αναπόσπαστο μέρος της ύλης και αρχή της δημιουργίας της.

Η Μέθοδος EXPRESS

Η εκπαίδευση στη Μέθοδο EXPRESS διεξάγεται με  συσκευές όπως Olvia Nova, Biomedis,Business Process Technologies (Profi).

Το μηχάνημα λαμβάνει την πληροφορία η οποία μέσω ηλεκτρόδιου φτάνει στη συσκευή και επιστρέφει στον ασθενή πληροφοριακά ενισχυμένη.

Κατά τη διαδικασία της αξιολόγησης καταγράφονται παθολογικές δονήσεις των διαφόρων οργανικών συστημάτων, μεμονωμένων οργάνων και ιστών. Υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης και ανασκόπησης της λειτουργικής εξέτασης οποιαδήποτε στιγμή και επίσης δυνατότητα αποθήκευσης και εκτύπωσης της αναφοράς των αποτελεσμάτων της εξέτασης.

Κατά τη διαδικασία της ενεργειακής ρύθμισης η συσκευή καταστέλλει την ένταση των παθολογικών και ενδυναμώνει την ένταση των φυσιολογικών (υγειών) δονήσεων . Ο σκοπός της θεραπείας αυτής είναι η εξουδετέρωση των παθολογικών διακυμάνσεων του ασθενούς, η ενεργοποίηση της ανοσοποιητικής δύναμης του σώματος και η διευκόλυνση της αυτοθεραπείας. Σε αυτή τη μέθοδο δεν χρησιμοποιείται οποιαδήποτε πρόσθετη πηγή ενέργειας (χαμηλής έντασης, υπέρηχος, λέιζερ κ.λπ.) παρά μόνο η φυσιολογικές διακυμάνσεις οργανισμού του ασθενούς.

Με αυτόν τον τύπο διαγνωστικού σκαναρίσματος , είναι δυνατό να προσδιοριστεί η κατάσταση των εσωτερικών οργάνων και συστημάτων την τρέχουσα στιγμή, καθώς και να προβλεφθεί η κατάσταση του ασθενούς. Επίσης, επιλογή PBRT (παθητικός βιοσυντονισμός), διατροφικές συστάσεις (δοκιμή τροφής) και θεραπεία συμπληρωμάτων διατροφής (εκπροσωπούνται οι ακόλουθες εταιρείες: VISION, ART LIFE, CORAL CLUB, ROYAL BODI CARE, AMWAY, NSP, TIANSHI, ARGO, LEADER GROUP , NEWAYS, VITAMAX, RODNIK ZDOROVYA) και πολλά άλλα. Αυτός ο τύπος διαγνωστικών εκτελεί διαγνωστικούς ελέγχους της λειτουργικής κατάστασης του ανθρώπινου σώματος, με βάση τις μετρήσεις της ογκομετρικής αγωγιμότητας έξι ζωνών του ανθρώπινου σώματος. Το αποτέλεσμα της μέτρησης λαμβάνεται σε διάφορους τύπους ερμηνείας δεδομένων που σχετίζονται με τα εσωτερικά όργανα και συστήματα του σώματος.

Τα δεδομένα εξόδου βασίζονται στην έννοια του «κανόνα» και της «απόκλισης από τον κανόνα». Αυτό σημαίνει ότι το σύστημα καθορίζει αυτόματα το διάδρομο των κανονικών μετρημένων τιμών των οργάνων και εμφανίζει ήδη μια ποσοστιαία απόκλιση από την κανονική κατάσταση. Στην αυτόματη λειτουργία, ελέγχεται ο αιτιολογικός παράγοντας που προκάλεσε μια συγκεκριμένη ασθένεια στον ασθενή, καθώς και οι διαγνώσεις και οι ελλείψεις βιταμινών και μετάλλων, αμινοξέων, αλλεργιογόνων κ.λπ.

Η μέθοδος  EXPRESS ανιχνεύει:

 • την αποτελεσματικότητα της επίδρασης των φαρμάκων, συμπληρωμάτων διατροφής, κάθε είδους σκευασμάτων, κρυστάλλων, κοσμημάτων και τροφών στον οργανισμό του εξεταζόμενου.
 • την κατάσταση των 7 ενεργειακών κέντρων (Τσάκρα)
 • την κατάσταση της αύρας (ψυχοσυναισθηματική δύναμη και την κατάσταση προστασίας, άμυνας, και δυνατότητας αυτοθεραπείας του οργανισμού)
 • δίνει την πληροφορία σε ποσοστά για την ενέργεια του κάθε οργανικού συστήματος και του κάθε οργάνου ξεχωριστά, όπως και την πρόγνωση της παρά πέρα πορείας της παθολογίας (κυκλοφορικό, αναπνευστικό, ουρογεννητικό, νευρολογικό, ενδοκρινολογικό, πεπτικό, ανοσοποιητικό σύστημα, κατάσταση της σπονδυλικής στήλης, ακοής και όρασης)
 • μετράει το αλκαλικό – όξινο περιβάλλον του οργανισμού
 • δίνει πληροφορίες για το αλλεργικό ιστορικό, συμβατές και μη συμβατές τροφές και τη ζωδιακή διατροφή
 • ενδείξεις πιθανών δυσλειτουργιών σε ανάπτυξη, αντοχή σε επιβλαβείς παράγοντες από το εξωτερικό περιβάλλον
 • κατάσταση του αυτόνομου νευρικού συστήματος
 • αιτιολογικός παράγοντας – παρουσία μικροοργανισμών (έλμινθες, πρωτόζωα, μύκητες, βακτήρια και ιοί) σε ποσοστά
 • διαχωρίζει την χρόνια και την οξεία παθολογία
 • δίνει πληροφορία για την έλλειψη βιταμινών και ιχνοστοιχείων

 

Επίσης:

– έχει την δυνατότητα να εφαρμόσει αυτόματο πρόγραμμα θεραπείας το οποίο προκύπτει από τα αποτελέσματα της διάγνωσης
– εφαρμόσει συγχρονισμό και εναρμόνιση τον συχνοτήτων του οργανισμού
– εφαρμόσει πρόγραμμα χειροκίνητης θεραπείας όπου ο θεραπευτής κάνει την επιλογή των μεσημβρινών στους οποίους θα επιδράσει
– η ενδογενή θεραπεία βιοσυντονισμού μπορεί να εφαρμόζεται όσο για την θεραπεία, τόσο και για την πρόληψη.

Ως αποτέλεσμα θεραπείας εγκαθίσταται δυναμική ισορροπία της υγείας και της άμυνας του οργανισμού.

 

Το λογισμικό της συσκευής είναι αυτόματο, κατανοητό και εύκολο, απαιτεί της βασικές γνώσεις χειρισμού υπολογιστών και είναι μεταφρασμένο από την εταιρεία μας στην Ελληνική γλώσσα.

– έχει την δυνατότητα να εφαρμόσει αυτόματο πρόγραμμα θεραπείας το οποίο προκύπτει από τα αποτελέσματα της διάγνωσης
– εφαρμόσει συγχρονισμό και εναρμόνιση τον συχνοτήτων του οργανισμού
– εφαρμόσει πρόγραμμα χειροκίνητης θεραπείας όπου ο θεραπευτής κάνει την επιλογή των μεσημβρινών στους οποίους θα επιδράσει
– η ενδογενή θεραπεία βιοσυντονισμού μπορεί να εφαρμόζεται όσο για την θεραπεία, τόσο και για την πρόληψη.

Ως αποτέλεσμα θεραπείας εγκαθίσταται δυναμική ισορροπία της υγείας και της άμυνας του οργανισμού.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

1η Ημέρα

Εισαγωγή.
• Ιστορικό της μεθόδου. Δυνατότητες αξιολόγησης και μειονεκτήματα της μεθόδου.
• Ενδείξεις και αντενδείξεις για την διεξαγωγή της αξιολόγησης. Χαρακτηριστικά εξοπλισμού.
• Απαιτήσεις του χώρου εργασίας, οδηγίες για τον ασθενή. Σύστημα μεσημβρινών.
• Γενικά χαρακτηριστικά των BΕΣ (βιολογικά ενεργών σημείων). Τεχνική μέτρησης.

Διάλειμμα Μισής ώρας

• Εξοικείωση με το πρόγραμμα Express. Η έννοια της “Express αξιολόγησης”.
• Ενδογενές BRT για ενεργειακή απεμπλοκή των οργανικών συστημάτων, Eισαγωγή σε παθητική BRT.
• Ερμηνεία δεικτών. Εργασία με δυναμικά παράθυρα του προγράμματος Express. Έννοιες και ερμηνεία των “Κυκλικών
διαγραμμάτων” και των “Τσάκρα”.

Ερωτήσεις, συζήτηση.

2η Ημέρα

• Ερμηνεία των αποτελεσμάτων αξιολόγησης.
• Η έννοια του «Αιτιολογικού παράγοντα”.
• Προβλήματα και παθολογίες που προκύπτουν από τους παθογόνους μικροοργανισμούς.
• Παράσιτα, η επίδρασή τους στον ανθρώπινο οργανισμό και ο ρόλος τους στην ανάπτυξη της παθολογίας.
• Ταξινόμηση των παρασίτων.
• Ταξινόμηση βάση του εντοπισμού, τρόπου προσβολής και μετάδοσης.
• Τρόποι διείσδυσης στο ανθρώπινο σώμα.
• Τα σύμπλοκα συμπτωμάτων λόγω παρουσίας των παρασίτων στο ανθρώπινο σώμα.

Διάλειμμα Μισής ώρας

• Η έννοια των “Τσάκρα” και η σημασία τους στη θεραπευτική προσέγγιση.
• Αύρα και η διαγνωστική σημασία της.
• Η ερμηνεία των αποτελεσμάτων της αξιολόγησης βάση των Διαγραμμάτων με στήλες, προσδιορισμός του ηλεκτρο-
ενεργετικής δυναμικής.
• Τεχνική σύγκρισης των αποτελεσμάτων της αξιολόγησης. Η ερμηνεία της Αναφοράς. Πλοηγός τροφίμων.
• Εργασία με τον ηλεκτρονικό επιλογέα. Επιλογή σκευασμάτων, φαρμάκων, τροφών και καλλυντικών για τεστ
συμβατότητας.
• Πρωτόκολλο κλινικής αξιολόγησης του ασθενούς με την χρήση της Exppress Μεθόδου. Δημιουργία αναφορών

Ερωτήσεις, συζήτηση.

3η Ημέρα

• Οι βασικές αρχές αντιμετώπισης της επιβάρυνσης των οργάνων, οργανικών συστημάτων και των ιστών μέσω
συσκευών βιοσυντονισμού.
• Τεχνικά χαρακτηριστικά θεραπευτικών συσκευών.
• Ενδείξεις και αντενδείξεις για την διεξαγωγή θεραπευτικής επίδρασης.
• Κατανόηση των πρωτοκόλλων προγραμμάτων αποκατάστασης και θεραπείας.
• Θεραπεία BRT, δυνατότητες, ενδείξεις και αντενδείξεις.
• Εξοικείωση με τις συσκευές θεραπείας βιοσυντονισμού.

Διάλειμμα Μισής ώρας

• Η έννοια των διαφορετικών μεθόδων επίδρασης.
• Εξωγενής και ενδογενής βιοσυντονισμός. Ιστορικό υπόβαθρο.
• Τεχνική επιλογής ιατρικών προγραμμάτων.
• Αλληλεπίδραση του BRT με άλλες μεθόδους θεραπείας και αποκατάστασης.
• Ολοκληρωμένη προσέγγιση για τη θεραπεία των παθήσεων, επιλογή συμπληρωμάτων διατροφής, φυτικών
σκευασμάτων, ιχνοστοιχείων και βιταμινών.

Ερωτήσεις, συζήτηση.

Η μέθοδος Express ελέγχου παρέχει:

 1. Συλλογή πληροφοριών για τη λειτουργική κατάσταση του σώματος και τα συστήματά του.
 2. Ερμηνεία της λειτουργίας του οργανισμού στο σύνολό του και των μερών του (κύρια λειτουργικά συστήματα), η οποία αντιπροσωπεύει τόσο λειτουργικές αλλαγές όσο και αποκλίσεις από τον κανόνα κατά τη διαδικασία της αυτορρύθμισης.
 3. Παρακολούθηση της αποτελεσματικότητας της οποιασδήποτε θεραπείας.
 4. Αξιολόγηση δυναμικών θεραπευτικών δράσεων με τη λήψη μετρήσεων κατά τη διάρκεια και μεταξύ θεραπευτικών συνεδριών.
 5. Δυνατότητα δημιουργίας βάσης δεδομένων και στατιστικής ανάλυσης.
 6. Γρήγορη και βολική αξιολόγηση της δράσης οποιουδήποτε φαρμάκου , καθώς και άλλο αντικείμενο (κοσμήματα, ρούχα, τρόφιμα κ.λπ.).
 7. Συσκευή διαθέτει μια πολύ βολική μορφή αναφορών για τα αποτελέσματα των δοκιμών.

Στο εκπαιδευτικό σεμινάριο σχετικά με αυτήν την τεχνική, θα αποκτήσετε γνώσεις και δεξιότητες στην ανάλυση των δεδομένων που λαμβάνονται και αλγόριθμους για περαιτέρω ενέργειες για την επιλογή πιθανής αποκατάστασης της υγείας.

Dr. Elena Pashchenko MD MSc

Επιστημονικός συνεργάτης Τμήματος Μικροβιολογίας του Ινστιτούτου Παραδοσιακής Ιατρικής, Κίεβο.

Γενική ιατρός, με εξειδίκευση στη ενεργό – πληροφοριακή ιατρική, Θεραπεία και αξιολόγηση μέσω βιοσυντονισμού (Πτυχίο ερευνητικού κέντρου Imedis), μεταπτυχιακό – Παρασιτολογία με βάσεις της ιολογίας, μεταπτυχιακό κλασικής ομοιοπαθητικής, μεταπτυχιακό ανοσολογίας.

Δήλωση συμμετοχής
και κατάθεση προκαταβολής

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή κάνωντας εγγραφή παραπάνω. Επίσης μπορείτε να μας καταθέσετε το ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Δικαιούχος: ΛΑΥΡΕΝΤΙΟΣ ΒΑΛΑΣΣΑΣ –  ΕΛΕΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΑΛΑΣΣΑ Ο.Ε.
GR54 0172 6100 0056 1010 6072 214

EUROBANK
Δικαιούχος: ΛΑΥΡΕΝΤΙΟΣ ΒΑΛΑΣΣΑΣ –  ΕΛΕΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΑΛΑΣΣΑ Ο.Ε.
GR4502600180000070201572545

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

30 Ιουνίου, 01, 02 Ιουλίου 2023

ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

1
Μάθημα: Σεμινάριο Βιοσυντονισμού – Μέθοδος Express Advanced LevelΠαρασκευή: 15:00-19.:30
2
Μάθημα: Σεμινάριο Βιοσυντονισμού – Μέθοδος Express Advanced LevelΣάββατο: 09:00-13:30
3
Μάθημα: Σεμινάριο Βιοσυντονισμού – Μέθοδος Express Advanced LevelΚυριακή: 09:00-13:30

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Online Μέσω Zoom

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ

Ιατρούς, φυσικοθεραπευτές, ομοιοπαθητικούς απόφοιτους παραϊατρικών σχολών και θεραπευτές εναλλακτικών μεθόδων.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

01
Πιστοποίηση Basic&Advanced επιπέδου – Μέθοδος ExpressΜε την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης δυο επιπέδων (basic&advanced) στη μέθοδο Express, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν Πιστοποιητικό κατάρτισης για την εφαρμογή αξιολόγησης και ρύθμισης μέσω των συσκευών βιοσυντονισμού από την Παγκόσμια Οργάνωση των Καινοτόμων Βιοτεχνολογιών.
02
Πιστοποίηση Επίπεδο MasterΜε την απόκτηση του πιστοποιητικού Basic&Advanced Level, οι συμμετέχοντες δικαιούνται να λάβουν μέρος στα σεμινάρια των μεθόδων Voll, Vega Test και Reprinter όπου λαμβάνουν το Πιστοποιητικό κατάρτισης για την εφαρμογή αξιολόγησης και ρύθμισης μέσω των συσκευών βιοσυντονισμού – Επίπεδο Master

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Κόστος ανά τριήμερο:

350 ευρώ

Προκαταβολή

100 ευρώ

Κατάθεση Προκαταβολής - Ένα μήνα πριν την υλοποίηση του Σεμιναρίου

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Στην τιμή του σεμιναρίου περιλαμβάνεται :
– Ύλη του Σεμιναρίου, το οποίο αποστέλλετε μέσω email

– Μετάφραση Online στην Ελληνική Γλώσσα

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος θα λάβετε Πιστοποιητικό Κατάρτισης της Μεθόδου

Υποχρεώσεις και δικαιώματα του διοργανωτή

Ο διοργανωτής υποχρεούται να επιστρέψει την προκαταβολή:

 •  Σε περίπτωση ακύρωσης του σεμιναρίου από την πλευρά του διοργανωτή.
 • Σε περίπτωση αλλαγής ημερομηνίας και εφόσον ο καταθέτων τη προκαταβολή δεν επιθυμεί να παρακολουθήσει το σεμινάριο στις ημερομηνίες που άλλαξαν.

Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα

 • Να μην επιστρέψει την προκαταβολή εάν ο καταθέτων την προκαταβολή ακυρώσει τη συμμετοχή του.
 • Να αλλάξει την ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ