fbpx

Σεμινάριο Βιοσυντονισμού – Μέθοδος Reprinter

Online Μέσω Zoom

Δηλώστε συμμετοχή και επωφεληθείτε απο τις ευκολίες πληρωμής μας

Ο βιοσυντονισμός είναι μη παρεμβατική μέθοδος ενεργειακής αξιολόγησης και ρύθμισης που μπορείτε να εφαρμόσετε ανεξάρτητα ή και παράλληλα με τη δραστηριότητά σας

Ο Βιοσυντονισμός ως μέθοδος ενεργειακής αξιολόγησης και θεραπείας

Η Μέθοδος βιοσυντονισμού είναι μια δημοφιλής σύγχρονη μέθοδος θεραπείας, ο μηχανισμός δράσης της οποίας, ίσως, δεν μπορεί να εξηγηθεί με προσιτές λέξεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι βασικές αρχές των μηχανισμών είναι δύσκολες για τους απλούς ανθρώπους, απλώς δεν υπάρχουν ανάλογες αρχές στην φυσική τους παρουσία. Ωστόσο, ο βιοσυντονισμός έχει ήδη βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Η μέθοδος βιοσυντονισμού αντιπροσωπεύει μια σημαντική ανακάλυψη της σύγχρονης επιστήμης, και ίσως την πιο σημαντική στην ιστορία της αξιολόγησης και ενεργειακής παρέμβασης. Συνδυαζόμενη με την ανάμνηση και με τις γνώσεις ανατομίας, φυσιολογίας και παθολογίας, είναι ανεκτίμητη στην κλινική αξιολόγηση και στη θεραπεία.

Εφαρμόζεται επιτυχώς εδώ και 40 χρόνια από θεραπευτές της ολιστικής προσέγγισης παγκοσμίως. Υπάρχει πολυπληθής θετική τεκμηρίωση των περιστατικών που αφορούν σε διάφορες ενδείξεις, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων – των αλλεργιών και δυσανεξιών, ψυχοσωματικών ασθενειών, παρασιτικών μολύνσεων, αυτοάνοσων παθήσεων και ρευματοειδή παθολογιών. Οι επιστήμονες έχουν δώσει περισσότερη προσοχή στις πρακτικές του βιοσυντονισμού τα τελευταία 20 χρόνια. Αρκετές ομάδες εργασίας έχουν διεξάγει κλινικές μελέτες σε ανθρώπους, ζώα και φυτά με στόχο την επιβεβαίωση αποτελεσματικότητας της μεθόδου.

Ο Βιοσυντονισμός(BRT) προορίζεται για όλους: ενήλικες, παιδιά, ηλικιωμένους και κυρίως για άτομα που δεν μπορούν να ανεχθούν φάρμακα. Συνιστάται επίσης η χρήση BRT για υγιείς ανθρώπους για την πρόληψη ασθενειών και τη διατήρηση της ανοσοποιητικής τους κατάστασης σε υψηλό επίπεδο.

Μοναδικότητα της θεραπείας βιοσυντονισμού είναι ότι τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα κατευθύνονται στο άρρωστο όργανο χωρίς να επηρεάζουν τα υγιή. Επηρεάζει τους παθολογικούς μικροοργανισμούς χωρίς να βλάπτει την υπό όρους παθογόνο χλωρίδα.

Οι συσκευές που στέλνουν τα κύματα συντονίζουν και τα κύματα του ίδιου του σώματος. Επιδρά στο επίπεδο ενός κυττάρου, οργάνου, συστήματος οργάνων και του σώματος στο σύνολό του. Επίσης, η ελκυστικότητα της τεχνικής έγκειται στο γεγονός ότι αυτή η μέθοδος δεν είναι επεμβατική, δεν απαιτεί μια ορισμένη προετοιμασία του ασθενούς για θεραπεία ή αξιολόγηση.

Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου είναι προφανή: θεραπεία χωρίς φάρμακα, χωρίς πόνο, αίμα και εξετάσεις.

Η Θεραπεία είναι σύνθετη και αποτελεσματική, καθώς ολόκληρο το σώμα αντιμετωπίζεται ως σύνολο, από την αποκατάσταση των ορμονικών επιπέδων έως την αποκατάσταση της  οξέος-βασικής ισορροπίας και του μεταβολικού ρυθμού, που οδηγεί στο προσδόκιμο ζωής , καθώς και στην βελτίωση στην ποιότητα ζωής.

Η ουσία της μεθόδου θεραπείας βιοσυντονισμού (BRT) είναι η διόρθωση των λειτουργιών του σώματος όταν εκτίθεται σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία αυστηρά καθορισμένων παραμέτρων, όπως ακριβώς ένα πιρούνι συντονισμού ανταποκρίνεται σε ένα συγκεκριμένο φάσμα συχνοτήτων ενός ηχητικού κύματος. Η ιδέα του BRT με τη βοήθεια αδύναμες ηλεκτρομαγνητικές ταλαντώσεων που είναι εγγενείς στον ίδιο τον ασθενή εκφράστηκε και τεκμηριώθηκε επιστημονικά από τον F. Morell (1977). Στην κανονική, φυσιολογική κατάσταση του σώματος, διατηρείται ο σχετικός συγχρονισμός διαφόρων ταλαντωτικών διαδικασιών (κύματος), ενώ σε παθολογικές συνθήκες παρατηρούνται παραβιάσεις της ταλαντωτικής αρμονίας. Αυτό μπορεί να εκφραστεί με παραβίαση των ρυθμών των κύριων φυσιολογικών διεργασιών, για παράδειγμα, λόγω απότομης επικράτησης των μηχανισμών διέγερσης ή αναστολής στο κεντρικό νευρικό σύστημα και αλλαγών στις φλοιώδεις-υποφλοιώδεις αλληλεπιδράσεις. Ως εκ τούτου, οι συντονισμένες αλληλεπιδράσεις και ο βαθμός συγχρονισμού των συστημάτων του σώματος κατά τη λειτουργία τους, καταλαμβάνουν επί του παρόντος σημαντικό ρόλο.

Το BRT είναι μια θεραπεία με ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις με τις οποίες οι δομές του σώματος μπαίνουν σε αντήχηση. Επιδρά σε κυτταρικό επίπεδο, σε επίπεδο μεμβρανών, όσο και σε επίπεδο οργάνου, συστήματος οργάνων και ολόκληρου του οργανισμού. Η κύρια ιδέα της χρήσης συντονισμού στην ιατρική είναι ότι με τη σωστή επιλογή της συχνότητας και της μορφής του θεραπευτικού (ηλεκτρομαγνητικού) αποτελέσματος, είναι δυνατό να ενισχυθούν οι φυσιολογικές  και να αποδυναμωθούν οι παθολογικές ταλαντώσεις στο ανθρώπινο σώμα. Έτσι, η επίδραση βιοσυντονισμού μπορεί να στοχεύει τόσο στην εξουδετέρωση παθολογικών όσο και στην αποκατάσταση φυσιολογικών ταλαντώσεων που διαταράσσονται σε παθολογικές καταστάσεις.

Η χρησιμοποίηση της μεθόδου της Ενεργειακής Αξιολόγησης – ΒRT, VOLL, VEGA – προτάθηκε από τον Helmut Schimmel (Γερμανία) το 1978, επιτρέπει την αποκάλυψη της νόσου και των αιτιών των ασθενειών στα πρώτα στάδια ανάπτυξης σε κυτταρικό επίπεδο χωρίς αίμα, πόνο, ακτινοβολία. Η εξέταση είναι καλά ανεκτή από τα παιδιά.

Ο βιοσυντονισμός ως μέθοδος αξιολόγησης και θεραπείας ξεπερνάει τα όρια της κάθε συμβατικής, εναλλακτικής και ολιστικής ιατρικής προσέγγισης γιατί απλούστατα ανοίγει τα δεδομένα όρια βασισμένα στην ύλη (ανατομία, φυσιολογία και βιοχημεία του σώματος) και προσθέτει την ενέργεια ως αναπόσπαστο μέρος της ύλης και αρχή της δημιουργίας της.

Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με την αλλαγή της διαπερατότητας των κυτταρικών μεμβρανών, του ρυθμού αποσύνθεσης του ΑΤΡ, των διαμορφωτικών μετασχηματισμών των μορίων πρωτεΐνης και άλλων φυσιολογικών χαρακτηριστικών.

Ειδικά επεξεργασμένα μόρια νερού, κόκκους ζάχαρης και άλλες ουσίες που δεν βλάπτουν τις δομές του σώματος μπορούν να λειτουργήσουν ως φορείς πληροφοριακών σκευασμάτων. Έχουμε συνηθίσει να καταλαβαίνουμε με τον όρο «πληροφορίες» αυτό που μπορεί να δει, να ακούσει, να αγγίξει, να ηχογραφήσει. Αυτό ισχύει κυρίως για την πνευματική δραστηριότητα. Αντιλαμβανόμαστε γεύση, μυρωδιές, αλλαγές θερμοκρασίας – αυτό είναι επίσης πληροφορίες. Για τα κύτταρα του σώματος, οι πληροφορίες είναι επίσης κοσμικές ακτίνες και ηλεκτρομαγνητικά πεδία και ιοντίζουσα ακτινοβολία, τις οποίες υποκειμενικά δεν αισθανόμαστε με κανέναν τρόπο. Οι πληροφορίες μεταφέρονται από το μόριο του φαρμάκου, τα τρόφιμα, τα ρούχα και τα κοσμήματα. Με μια λέξη, όλα όσα περιβάλλουν ένα άτομο στη ζωή του έχουν αυτή την επιρροή σε αυτόν και είναι πληροφορίες. Με τη σειρά τους, τα κύτταρα του σώματος μεταδίδουν επίσης πληροφορίες σχετικά με την κατάστασή τους και ο συναγερμός ακούγεται πολύ πριν προσδιοριστεί η παρουσία της νόσου από τις πιο ευαίσθητες συσκευές ή εργαστηριακές εξετάσεις.

Μέθοδος Reprinter (Πληροφοριοθεραπεία)

Η Μέθοδος Reprinter (Πληροφοριοθεραπεία) είναι μια νέα, απαράμιλλη τεχνολογία που δρα στη βάση της κατευθυνόμενης ρύθμισης του μεταβολισμού των οργάνων, ιστών και ακόμη και μεμονωμένων νευρωτικών συστημάτων σε κατάσταση δυσλειτουργίας ή υπερλειτουργίας.

Η Πληροφοροθεραπεία μεταδίδει πληροφορίες που εισέρχονται στο σώμα, καταγράφει την ανταπόκριση και βρίσκει τον βέλτιστο τρόπο ενεργειακής-πληροφοριακής διόρθωσης των διαπιστωμένων διαταραχών.

Ο ρόλος της πληροφοριακής επιρροής ως παράγοντας αποκατάστασης είναι η πιο ορθολογική κατανομή αυτής της ενέργειας μεταξύ των κυττάρων που βρίσκονται σε κατάσταση ανωμαλίας και αυτό είναι το χαρακτηριστικό της μεθόδου, για να ενεργοποιήσει ή να ηρεμήσει εκείνα τα κύτταρα οργάνων που το χρειάζονται.

Στο εκπαιδευτικό σεμινάριο σχετικά με αυτήν την τεχνική, θα αποκτήσετε γνώσεις και δεξιότητες στην ανάλυση των δεδομένων που λαμβάνονται και αλγόριθμους για περαιτέρω ενέργειες για την επιλογή πιθανής αποκατάστασης της υγείας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Εκπαίδευση για εργασία με τις συσκευές , Life Transfer, Reprinter (Olvia Nova), Biorep (12 ώρες, χωρισμένη σε 3 μαθήματα). ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 3 μέρες

1 μέρα.

1. Ιστορική αναδρομή

2. Η έννοια των νοσωδών, των αυτονοσώδων, των ετερονοσώδων, των οργανοπαρασκευασμάτων.

Διάλειμμα Μισής ώρας 

3. Σωστή χρήση ομοιοπαθητικών δυναμοποιήσεων για την αποκατάσταση της λειτουργίας οργάνων και συστημάτων.

4. Σχηματισμός εικονικής διάγνωσης.

Ερωτήσεις, συζήτηση.

2 μέρα

1. Δυνατότητες και μειονεκτήματα στοχευμένων νοσωδών.

2. Το φαινόμενο της στόχευσης των αυτονοσώδων, τα πλεονεκτήματα της τεχνικής.

Διάλειμμα Μισής ώρας 

3. Αλγόριθμος για τη χρήση οργανοπαρασκευασμάτων, νοσωδών (μη στοχευμένων), παρασκευάσματα της εταιρείας OHOM, Guna (δυνατότητες αποκατάστασης του σώματος σε οξείες ή χρόνιες παθολογίες), προετοιμασία θεραπευτικών συνταγών ΣΠΠ (συστημικοί πνευματικοί προσαρμοστές).

4. Τακτικές αντιμετώπισης ογκολογικών και αυτοάνοσων νοσημάτων.

Ερωτήσεις, συζήτηση.

3 μέρα

1. Τακτικές αντιμετώπισης ογκολογικών και αυτοάνοσων νοσημάτων.

2. Σχηματισμός συνταγής για αντιπαρασιτική, αφοδευτική, αναπλαστική θεραπεία.

Διάλειμμα Μισής ώρας 

3. Σύνταξη συνδυασμένων παρασκευασμάτων ψυχοσωματικής και οργανικής παθολογίας. Στρατηγικές ανανέωσης και αναγέννησης.

Ερωτήσεις, συζήτηση.

Η μέθοδος Reprinter  παρέχει:

1. Tην μεταφορά πληροφοριών σε απευθείας λειτουργία καθιστώντας δυνατή την λήψη αντιγράφων με το ίδιο στοιχείο περιστροφής, πανομοιότυπα σε κυματομορφή με το αρχικό παρασκεύασμα.

2.Την απογραφή  σε αντίστροφη λειτουργία δημιουργώντας ένα παρασκεύασμα παρόμοιο με το αρχικό από την άποψη του φάσματος κύματος, αλλά σε αντίφαση. Η έννοια της αντιστροφής νοείται ως η δυνατότητα μετατροπής της επιβλαβούς επίδρασης μιας ουσίας (για παράδειγμα, μιας συγκεκριμένης συνθετικής ουσίας) σε μια αντίθετη δράση, η οποία μετατρέπεται σε ομοιοπαθητικό κόκκο ή σε υγρό φορέα. Δηλαδή θα ληφθεί μια αντιτοξίνη, από την τοξίνη στην έξοδο, ένα αντιπαράσιτο θα ληφθεί από ένα παράσιτο κ.λπ. Όταν οι κόκκοι απορροφώνται στη στοματική κοιλότητα, τα δομικά πλέγματα της λακτόζης εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητικές ταλαντώσεις, με πληροφορίες ενσωματωμένες σε αυτές, οι οποίες συλλαμβάνονται από τους υποδοχείς του σώματος. Οι πληροφορίες θεραπείας διαβάζονται από το σώμα και ξεκινά αυτόματα το αντίστοιχο πρόγραμμα βελτίωσης της υγείας.

Στο εκπαιδευτικό σεμινάριο σχετικά με αυτήν την τεχνική, θα αποκτήσετε γνώσεις και δεξιότητες στην ανάλυση των δεδομένων που λαμβάνονται και αλγόριθμους για περαιτέρω ενέργειες για την επιλογή πιθανής αποκατάστασης της υγείας.

Dr. Elena Pashchenko MD MSc

Επιστημονικός συνεργάτης Τμήματος Μικροβιολογίας του Ινστιτούτου Παραδοσιακής Ιατρικής, Κίεβο.

Γενική ιατρός, με εξειδίκευση στη ενεργό – πληροφοριακή ιατρική, Θεραπεία και αξιολόγηση μέσω βιοσυντονισμού (Πτυχίο ερευνητικού κέντρου Imedis), μεταπτυχιακό – Παρασιτολογία με βάσεις της ιολογίας, μεταπτυχιακό κλασικής ομοιοπαθητικής, μεταπτυχιακό ανοσολογίας.

Δήλωση συμμετοχής
και κατάθεση προκαταβολής

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή κάνωντας εγγραφή παραπάνω. Επίσης μπορείτε να μας καταθέσετε το ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Δικαιούχος: ΛΑΥΡΕΝΤΙΟΣ ΒΑΛΑΣΣΑΣ –  ΕΛΕΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΑΛΑΣΣΑ Ο.Ε.
GR54 0172 6100 0056 1010 6072 214

EUROBANK
Δικαιούχος: ΛΑΥΡΕΝΤΙΟΣ ΒΑΛΑΣΣΑΣ –  ΕΛΕΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΑΛΑΣΣΑ Ο.Ε.
GR4502600180000070201572545

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

24-25-26 Ιουνίου 22

ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

1
Μάθημα: Σεμινάριο Βιοσυντονισμού – Μέθοδος ReprinterΠαρασκευή: 15:00-18.:30
2
Μάθημα: Σεμινάριο Βιοσυντονισμού – Μέθοδος ReprinterΣάββατο: 09:00-13:30
3
Μάθημα: Σεμινάριο Βιοσυντονισμού – Μέθοδος ReprinterΚυριακή: 09:00-13:30

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Online Μέσω Zoom

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ

Ιατρούς, φυσικοθεραπευτές, ομοιοπαθητικούς απόφοιτους παραϊατρικών σχολών και θεραπευτές εναλλακτικών μεθόδων.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

01
Πιστοποίηση Basic&Advanced επιπέδου – Μέθοδος ReprinterΜε την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης δυο επιπέδων (basic&advanced) στη μέθοδο Reprinter, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν Πιστοποιητικό κατάρτισης για την εφαρμογή αξιολόγησης και ρύθμισης μέσω των συσκευών βιοσυντονισμού από την Παγκόσμια Οργάνωση των Καινοτόμων Βιοτεχνολογιών.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Κόστος ανά τριήμερο:

250 ευρώ

Προκαταβολή

100 ευρώ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Στην τιμή του σεμιναρίου περιλαμβάνεται :
– Ύλη του Σεμιναρίου, το οποίο αποστέλλετε μέσω email

– Μετάφραση Online στην Ελληνική Γλώσσα

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος θα λάβετε Πιστοποιητικό Κατάρτισης της Μεθόδου

Υποχρεώσεις και δικαιώματα του διοργανωτή

Ο διοργανωτής υποχρεούται να επιστρέψει την προκαταβολή:

  •  Σε περίπτωση ακύρωσης του σεμιναρίου από την πλευρά του διοργανωτή.
  • Σε περίπτωση αλλαγής ημερομηνίας και εφόσον ο καταθέτων τη προκαταβολή δεν επιθυμεί να παρακολουθήσει το σεμινάριο στις ημερομηνίες που άλλαξαν.

Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα

  • Να μην επιστρέψει την προκαταβολή εάν ο καταθέτων την προκαταβολή ακυρώσει τη συμμετοχή του.
  • Να αλλάξει την ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ